Troubadour Magma Special Edition Triple Spiked Brett

33 cl

Troubadour Magma Special Edition Triple Spiked Brett

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,99
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,90 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij De Musketiers
Type Bier Amber, IPA
Alcohol % 8,3 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Belgisch bier met een ongewoon hoog alcoholpercentage van 9,8%. Troubadour Magma Special Edition Triple Spiked Brett is een amberkleurige speciaalbier met een mooie stevige witte kraag. Het is een kruidig bier met fruitige aroma's van citrus, mango en hop me typische geuren van stro en hooi die liggen te drogen. In de smaak heeft hij frisse citrus, sinaasappel en een lichte karamel smaak. Met als afsluiting een heerlijke droge hop-bite. Het is een uitzonderlijk bier die erg goed in balans is met een lichte zurigheid die typisch is voor Brettanomyces gisten.   

Troubadours zijn jonge vrolijke mannen die eeuwen geleden de wereld overgingen om tradities, legendes en verhalen door te vertellen aan nieuwe generaties. Zij hebben ook de kunst van het brouwen over de wereld verspreid. Brouwerij The Musketeers willen ook tradities en hun manier van brouwen door geven van generatie op generatie, zo zijn ze op de naam Troubadours gekomen.

The Musketeers zijn opgericht door vier vrienden in het jaar 2000. Deze vier vrienden deelde de passie voor bier en brouwen. Ze gingen  samen werken en zo werd Troubadour ontwikkelt. Na een jaar kreeg Troubadour echt een naam op de Belgische biermarkt en is sinds een aantal jaar ook buiten België populair aan het worden. Troubadour Magma werd in 2010 gelanceerd op het Zythos bierfestival en won meteen de ‘Consumenten Trofee 2010’