Trooper Iron Maiden Red & Black

33 cl

Trooper Iron Maiden Red & Black

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,75
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Brouwerij Robinsons
Type Bier Porter
Alcohol % 6,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Trooper Iron Maiden Red & Black is een heerlijke porter voor de echte fan van Iron Maiden de Heavy Metal band uit de jaren 1990 en 2000. Dit nieuw limited edition bier komt samen uit de langdurige samenwerking tussen de Heavy Metal legendes, Iron Maiden, en de prachtige Robinsons Brewery. Deze Trooper is het derde bier in de sierie van Trooper en ontleent zijn naam aan de z'n kleur en het lied De Red & Black van het album The Book of Souls. Het bier heeft een heerlijk aroma van verwarmde mout en chocolade met een smaak die even dik als rijk is, meer chocolade en fruit die worden vergezeld met mout notities. Dit bier beschikt over een medium body met een licht koolzuur en een droge lichte maar bittere afdronk. Proost !