Tripel Trio Bieren Cadeaukist

€ 24,95

Direct leverbaar !

Een mooie houten kist met bijzondere speciaalbieren, deze 3 grote bierflessen met ieder een inhoud van 75cl zijn Nederlandse en Belgische speciaalbieren in een compleet bierpakket voor een echte bier liefhebber. Deze tripels zijn erg rijk in smaak en zorgen met zekerheid voor een aantal mooie avonden. Een geschenk dat voor zeker in de smaak zal vallen.

  • Kasteel Tripel 75cl
  • Westmalle Tripel 75cl
  • La Trappe Tripel 75cl

Kasteelbier Tripel heeft goudgele kleur met een aroma van tarwe, anijs en fruit. Daardoor smaakt dit Belgische biertje heerlijk vol en heeft een alcoholpercentage van 11% per volume. Een west-Vlaamse Tripel met nagisting op fles, verrijkt met Belgische hop.

La Trappe Tripel heeft een fruitige en bitter zoete smaak met een hoppig aroma. Dit Nederlandse abdij bier heeft een alcoholpercentage van 8 % per volume.

Westmalle Tripel heeft een mooie heldere goud gele kleur met een fruitaroma.  Deze Belgische Tripel is zacht en romig van smaak en bevat 9,5% alcohol.

  • Op 21 september2005 verkozen de lezers van de New York Times Westmalle Tripel Trappist tot beste bier ter wereld.
  • World Beer Cup 2012 Gouden medaille voor Westmalle Tripel in de categorie Belgian-Style Tripel.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.


 


Meer informatie
Merk Overige
Land Frankrijk
Inhoud 225 cl
Gewicht 4.0000
Alcoholpercentage in % 10
Type cadeau 3 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tripel Trio Bieren Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.