Trio Wijnkist 'Succes'

Trio Wijnkist 'Succes'

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95
+€ 1,50

Tekens resterend: 200

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Soort 3 Vaks
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor het perfecte cadeau kiest u natuurlijk helemaal zelf wat u gaat geven, maar om het nog specialer te maken heeft de Drankgigant iets bijzonders! Geef uw cadeau een nog leuker tintje met een van onze cadeaukisten. Bestelt u een losse cadeaukist? Dan kunt u deze naar eigen wens vullen met een lekker biertje of een heerlijke wijn. Het is maar net wat u wilt en u kiest helemaal zelf!

Deze kist is geschikt voor drie flessen! Hij wordt standaard met houtwol geleverd.

Wilt u iemand succes wensen op een leuke manier? Dan heeft de Drankgigant leuke cadeaukisten waar u maar liefst drie verschillende flessen met elkaar kan combineren! Op deze kist staat in mooie letters ‘Succes’. Neem bijvoorbeeld een paar biertjes en een flesje wijn! Hiermee geeft u uw vriend of vriendin gegarandeerd een extra zetje in de rug!

De kist is 33,5 cm hoog en de vakken zijn 9 cm breed. Mocht u een iets bredere fles kwijt willen in de kist, dan kan dit door een tussenschotje weg te halen!

Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken met een boodschap? Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u deze zelf toevoegen en word bij het pakketje gedaan zodat de boodschap gelijk gelezen kan worden!