Tres Sombreros Blanco 100% Puro Agave

€ 18,95

Direct leverbaar !

Een heerlijk 100% agave Tequila van Tres Sombreros met een alcohol percentage van 38%, dit is een mooie kristal heldere Tequila. Met een heerlijk krachtig aroma van tabak, vochtige agave en aardse tinten. Heerlijke volle smaken van de agave plant met een lichte scherpheid van de distillatie en een afdronk met heerlijke aardse tonen.

Afkomst:

De gebruikte agave wordt gekweekt in de regio Altos de Jalisco, in Aranda, dit gebied ligt geografisch ideaal voor deze plant. Hier is de temperatuur, poreuze bodem, goede beluchting en het ijzergehalte ideaal waardoor er zoete, fruitige en kruidige tequilla geproduceert.

Het oogsten, ook wel Jima genoemd, gebeurd op de blauwe agave van 6 tot 10 jaar oude planten waarna het sap uit de agave wordt ontrokken. De distillatie gebeurd op basis van eeuwenoude geduld en wijsheid, door een dubbele distillatie en traditionele stills wordt er een mooie Blanco tequilla gemaakt met een prachtig boeket, die als basis diend voor de Oro, resporado, Anejo en extra anejo die na distilleren mogen verouderen in de kelders van de distileerderij voor enige tijd op Amerikaanse wit eiken vaten.

Meer informatie
Merk Tres Hombres
Land Frankrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 38
Type tequila Blanco
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tres Sombreros Blanco 100% Puro Agave
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.