Tre Fontane Trappist

33 cl

Tre Fontane Trappist

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Italie
Brouwerij Tre Fontane
Type Bier Abdij, Blond, Trappist
Alcohol % 8,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tre Fontane het 11e Trappisten bier, helemaal uit Rome over gekomen en nu te koop bij Drankgigant.nl. Dit Trappisten bier is de jongste van de 11, sinds 15 mei 2015 zijn de trappisten van Tre Fontane toegetreden en mogen zij het autentieke logo dragen van Trappist. Het is een gekruid bier van hoge gisting met een mild-zoete afdronk wat komt door het gebruik van eucalyptuskruid.

De monniken van Tre Fontane brouwen jaarlijks maar 1.000 hectoliter van hun bier. Tot voorkort was het enkel te koop in de winkel van de abdij zelf en enkele horecazaken in Rome.