Topanito Blanco 50%

70 cl

Topanito Blanco 50%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 50 %
Type Blanco
Merk Topanito
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Topanito Blanco 100% Agave Tequilla met een alcohol percentage van maarliefst 50% is een mooi heldere tequila met een intens fruitig aroma van agaves het is de perfecte basis voor een sterkere tequila cocktail zoals Long Island Ice Tea, Margarita, Tequila Sunrise of Paloma. Zelfs pure is TOPANITO Blanco een authentieke Mexicaanse ervaring, de kwaliteit van deze 100% tequila openbaart zich in elke slok van deze mooie Tequila.