Tolon Tolon Original Cream

70 cl

Tolon Tolon Original Cream

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
  • Vanaf 6 voor € 19,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 17 %
Kleur Wit
Merk Tolon Tolon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tolon Tolon is een likeur op basis van Spaanse melk van hoge kwaliteit met een alcoholpercentage van 17%.  Tolon Tolon leche merengada is vernoemd naar de populaire dessert ‘Leche Merengade’ die de ingredienten melk, kaneel, citroen en suiker bevat. Dit likeur kan men het beste puur of gekoeld met ijs drinken of men kan het over ijs of andere desserts gooien, ook doet het goed voor,bij of na de koffie.