To Øl Fuck Art The Heathens Are Coming

33 cl

To Øl Fuck Art The Heathens Are Coming

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,75
  • Vanaf 24 voor € 3,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Denemarken
Brouwerij TO ØL
Alcohol % 5,4 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

To Øl Fuck Art The Heathens Are Coming, vrij vertaald betekend dit dat de heidenen er aan komen! Dit verhaal gaat terug naar de tijd van de Vikingen maar daar zullen wij jou niet mee vervelen. Het bier is in de stijl " grisette " en is een mooi evenwichtig bier met zoete kruidige aroma's en smaken, vermengd met rogge en fruitige hopsoorten. Het is een mooi bier met een rijke geschiedenis en zeker de moeite waard om eens te proberen, u zult misschien wel zelfs verbaasd zijn over dit heerlijke bier!

Geschiedenis:

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendheid te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld.