Tito's Texas Handmade Vodka

70 cl

Tito's Texas Handmade Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Merk Titos
Land Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tito's Handmade Vodka crafted in Austin Texas is een Amerikaanse Wodka helder van kleur en ouderwets vervaardigd in pot stills door Texas eerste en enige distilleerderij. Winaar van een dubblee gouden medaile bij Wold Spirits Competition. De Wodka heeft geen toevoegingen van suiker of gelantine waardoor het dus een zuivere wodka is die zes maal is gedistilleerd, een 100% wodka van graan en mais met 40% alcohol.

Met subtiele sporen van houtskool en groosterd graan met zoetere aroma's van zoete graan puree en pijptabak. Het is een wodka met een volle body met rokerige hinten van verkoold hout, het middelpunt is halfzoek en robuurt in de mond en eindigt opeen vette, bacon-achtige notitie. Een heerlijke no-nonsense wodka die je zeker moet proberen!