Tiroler Jagatee / Jagertee

100 cl

Tiroler Jagatee / Jagertee

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Land Oostenrijk
Merk Tiroler
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tiroler Jagatee wordt in Tirol ook wel Jagertee genoemd omdat in de negentiende eeuw het vooral bosarbeiders, jagers en boswachter degene waren die deze drank dronk. Jagatee is een lekker hete drank die wordt geproduceerd uit zwarte thee, kruidenextracten, vruchtenbrandewijn en Oostenrijkse Inländer wijn. De zeer krachtige berglikeur uit Tirol die  ook wel de Sangria van Tirol wordt genoemd, bevat vele kruiden, wortels en zaden die vermengd worden met alcohol, die worden meerdere maanden geweekt om te kunnen rijpen. Daarna wordt de Jagathee met het beste fruitdestillaat en de originele inlandse rum verfijnd. Uiteindelijk wordt de Tiroler Jagatee verzoet met bijenhoning en druivensuiker waarna de likeur zorgvuldig gebotteld wordt. De smaak die ontstaat is voltreffelijk en is zowel in de winter als in de zomer heerlijk. In de winter kan is Jagatee een prima alternatief voor van glühwein en in de zomer als het ijskoud wordt geserveerd blijft de smaak geniaal en werkt het zeer verfrissend.