Tinto Red Premium Gin Cadeau Box

70 cl

Tinto Red Premium Gin Cadeau Box

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 40 %
Merk Tinto
Herkomst Portugal
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tinto Red Premium Gin in cadeau box met een Tinto Premium gin Glas met rondom de botanicals in het glas gegraveerd en de merknaam voor op het glas is de zelfde stijl als het logo de inhoud van het glas is ruim en bijna 70cl. Deze premium gin is een ambachtelijke gin uit Portugal en gemaakt met botanicals van de oevers van de Minho rond Valenca. Deze kruidige gin is ontstaan tijdens een van de wandelingen door het platteland, waar er eerst gedacht werd om een jenever te maken werd dat plan al snel bij gedraaid. Heerlijke kruiden en vruchten als Dill, godskruid, laurier, munt, vlierbessen, citroen, jeneverbessen en zwarte bessen zijn gebruikt bij het vervaardigen en van deze rode premium gin.