Tia Maria Espresso Party Kit

70 cl

Tia Maria Espresso Party Kit

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 20 %
Smaak Koffie
Kleur Bruin
Land Italië
Merk Tia Maria
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tia Maria Espresso Party Kit is een compleet set om jou favorite TiaEspresso te maken, Tia Maria is in de afgelopen jaren een echte merknaam geworden die behoort tot één van de meest populaire drankjes op het moment. in combinatie met de Finest Call Premium espresso maak je een heerlijke cocktail, kies nog even een lekker vodka uit en je bent klaar om te mixen.

Tia Maria wordt gemaakt in Jamaica met de exclusieve Jamaica Blue Mountain koffiebonen, deze bonen staan bekend om zijn milde en niet-bittere smaak. Deze bonen behoren tot de duurste koffiesoorten ter wereld en is een essentieel onderdeel bij de productie van Tia Maria.

De donkerbruine kleur heeft een goud-koperen gloed en wordt omringd door prachtige smaken en rijke aroma’s van Arabica koffie, Jamaica rum, exotische vanille en chocolade.

Tia Espresso

  • 3cl Tia Maria
  • 2cl Vodka
  • 3cl Espresso mix

Tia Espresso ICE

  • 5cl Tia Maria
  • 5cl Espresso Mix
  • 5cl Milk