Three Corners Dry Gin

50 cl

Three Corners Dry Gin

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 42 %
Merk Van Wees
Herkomst Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

 

Three Corners Dry Gin is een oud Hollands distillaat met heerlijk smaken. Verrassend genoeg is deze Gin ook in Nederland populair en met zijn heerlijk citrus aroma’s nog steeds geliefd voor mensen van over de hele wereld.

Geniet op en top van de met hand geplukte jeneverbessen, die oorspronkelijk uit Nederland komen en ze dus nergens lekkerder zijn dan in ons eigen kikkerlandje. Proef de 200 tot 250 jaar aan ervaring van de Nederlandse distilleerders van De Ooievaar en de familie van Wees! 

Puur goed te doen voor de fijnproever en gemixt met Tonic of martini’s heb je zo voor je het weet een overheerlijke cocktail in je handen. Dat is zeker het genieten waard!

Geschiedenis

Van Wees distilleerderij De Ooievaar bestaat uit twee ambachtelijke bedrijven. Namelijk de stokerij en Bitterfabriek De Ooievaar die al sinds 1782 bestaat, en is opgericht in Den haag. En dan heb je natuurlijk ook nog de distilleerderij, likeur- en Brandewijn stokerij van de familie van Wees. Dit Bedrijf is ook al lang actief. Niet zo lang als de het andere maar 1883 is een behoorlijk tijdje al zeg ik het zelf.

Oorspronkelijk leverden ze alleen op fust aan Horecabedrijven en handel. Sinds de jaren 70 zijn hun Gin’s of zoals het ook wel genoemd wordt Genever, en likeuren ook bij de vak slijter verkrijgbaar en dus ook bij ons van drankgigant.nl

Door de stap naar de consument te maken bereikten ze een steeds groter publiek. Een publiek van Nederlandse Gin liefhebbers die het oud Hollandse Distillaat weten te waarderen, en die groep is nog steeds groeiende met voortdurend stijgende omzet cijfers. Een opvallend product in een markt waar de Nederlandse populariteit juist afneemt. Maar dat neemt niet weg dat dit product zeer succesvol is.