This Is Not A Luxury Whisky Compass Box

70 cl

This Is Not A Luxury Whisky Compass Box

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 175,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Merken Compass Box
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 53 %
Type Overige
Bottelaar Compass Box
Toebehoren Cadeau
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

This Is Not A Luxury Whisky Compass Box heeft lichte rook tonen die vloeiend de neus in gaan met de tonen van sultana's, cacao, zoete sherry, kokosnoot en florale tonen die gecombineerd zijn met fijn lichtbruin rietsuiker. Het palet is rijk en complex, dik en vettig met hints van zoete sherry, lichte rook en cacao  die ervoor zorgen er een volle smaak in de mond terchtkomt. De afdronk is lang en rokerig.

Geschiedenis

Na vele jaren in de wijnhandel te hebben gezeten, richtte de Amerikaanse John Glaser in 2000 zich op de wereld van de Schotse whisky. In hetzelfde jaar begon hij Compass Box. Compass Box is een specialist in de schotse whisky, zo bestaan er vele verschillende whisky’s met verschillende stijlen onder deze naam. Vanaf het begin is de visie van John Glaser, om één van de mooiste en meeste opwindende whisky van Schotland te maken geweest. Hierbij wilde hij dat de normen voor kwaliteit en stijl erg hoog lagen. Vandaag de dag wordt John Glaser nog steeds beschouwd als één van de meest gerespecteerde whisky distilleerder van zijn generatie.