Thinkgreen Ouzo (Biologisch)

70 cl

Thinkgreen Ouzo (Biologisch)

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Soort / Type Ouzo
Land Griekenland
Merk Thinkgreen
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Thinkgreen Organic Ouzo is een bijzonder fijn distillaat van milde tarwe is de basis voor deze edele ouzo uit Griekenland, gemaakt met biologische ingredienten zoals venkelzaden, appels, thee, bergkruiden, mastiek en ruwe rietsuiker volgens de oude Griekse traditie is gemaakt.

 

Geschiedenis:

Het Duitse familiebedrijf, distilleerderij Dwersteg, maakt al sinds 1882 likeuren en gedistilleerde dranken. Na jaren waarin diverse personele wisselingen en productontwikkelingen plaatsvonden, werd in 1996 door Dwersteg als 1 van de eersten van de wereld, likeuren uit biologische en fairtrade grondstoffen geintroduceerd: de artikelserie Dwersteg Organic. In de daaropvolgende jaren weten steeds meer koks en bedrijven deze biologische likeuren te vinden als biologische basis voor een goed eindproduct, en vallen de likeuren meermalen in de prijzen.

De familie Teriete, de huidige eigenaren van Dwersteg hanteren bij hun productie en handelswijze het principe om zo gezond, zo zuiver, en zo lekker mogelijke likeuren te maken en daarbij het ecosysteem zo min mogelijk te belasten. Er worden dus ook geen zoetstoffen, stabilisatoren, synthetische kleur, conserveringsmiddelen of smaakversterkers gebruikt. Naast deze eigen productie zoekt en importeert de familie Teriete wereldwijd gelijkgestemde artikelen om deze vervolgens toe te voegen aan hun eigen assortiment.