The Ultimate Finest Rum Selection

70 cl

The Ultimate Finest Rum Selection

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 46 %
Soort Bruine Rum
Merk Ultimate
Herkomst Guyana
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Ultimate Finest Rum Selection is een prijzenwinnende rum uit Guyana die gevormd wordt uit een blend van verschillende Demerara rum die ieder minstens 3 jaar hebben gerijpt. Men blend en distilleert de drank in Guyana en exporteert deze vervolgens naar Europa waar het distillaat wordt gemengd met een volle, Jamaicaanse rum die vol florale tonen zit en een mooie balans vormt met de Demerara rum.

Er is geen gebruik gemaakt van kleur- of smaakstoffen, een pure rum met een pure smaak!