The Sting gin

70 cl

The Sting gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 40 %
Merk The Sting
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Sting Gin is een van de meest bijzondere Gins geproduceerd in Londen. Het is een London Dry Gin gemengd met een productie van kleine series.

De term kleine batch Gin Gin duidt door het mengen van de inhoud van een relatief klein aantal gedestilleerde porties. Kleine-batch jenevers zijn geplaatst voor de upper-premium markt. De meerderheid van de kleine partij jenevers worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en de VS, de twee landen die het meest van oudsher geassocieerd worden met de Gin.

Het is 5 maal gedistilleerd in een koperen pot still, doordrenkt met 10 verschillende kruiden.

The Sting is een Dry Gin, want hij introduceert een klein deel van de jenever in de mond, alle citrus smaken zijn typisch voor de Dry Gin. Wat kaneel notities verschijnen na enkele seconden.