The Porthole Infuser

38 cl

The Porthole Infuser

38 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie c124
Inhoud 38 cl
Land China
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Porthole Infuser is een bijzonder vormgegeven infuser voor cocktails, oliën, thee en siropen. Zet hem in of op je dranken kabinet of gewoon op tafel tijden een diner. de mogelijkheden zijn eindeloos, gewoon vullen met jouw favorite drank is een optie maar waarom ? Maakt het bijzonder, maak je favorite mix en stel het tentoon voor al jouw gasten. Het maken van een van de cocktail alleen is al leuk maar met de juiste ingredieenten maakt deze infuser een echte eycatcher, vul hem met cinaasappel, citroen of aardbeien bijvoorbeeld.

In de doos:

  • 1 Porthole Infuser
  • 3 Zeefjes voor in de infuser
  • 1 Rubberen stop
  • 1 Inbussleutel
  • 2 reserve schroeven

Bekijk de demo van The Porthole Infuser: