The lost distillery Jericho

70 cl

The lost distillery Jericho

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken The Lost Distillery
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The lost distillery Jericho is de 4 uit deze serie.

Het verhaal van Gerston whisky is een verhaal van twee distilleerderijen , bekend als Gerston One en Gerston Two . Gerston één was een familiebedrijf boerderij schaal distilleerderij , met een typisch kleine uitgang , het maken van hoge kwaliteit die zowel voor thuis als daarbuiten geschikt is. Het word genoten door de grote en goede samenleving van Londen en had klanten zo ver uit elkaar zoals Brazilië en India . Het bestaat al meer dan tachtig jaar , en bleef in de familie Swanson voor bijna altijd . Gerston Twee was een industriële schaal distilleerderij met een capaciteit van 80.000 liter spirit per jaar . De eigenaars hoopten het succes van de whisky van Gerston één te emuleren voor de bouw van een nieuwe distilleerderij , die een capaciteit van bijna tien keer de grootte van Gerston Men had. Toen het in 1886 werd geopend, was het misschien wel de meest innovatieve en moderne distilleerderij in Schotland, en zeker de grootste distilleerderij in Caithness. Het ontwerp gebruikt een natuurlijke daling van het land, waardoor de zwaartekracht om het proces en de verplaatsing van vloeistoffen geregeld word. Productie bij Gerston Twee duurde iets meer dan twee decennia - ze waren niet in staat om het succes te herhalen en , belangrijker nog , de kwaliteit van de geest die eerder in verband met de naam Gerston te evenaren.