The London No:1

70 cl

The London No:1

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 47 %
Merk No 1
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The  London Gin No1 Original Blue Gin behoort tot het selecte groepje van super Premium Gin. Er komen niet veel Gin ’s dit rijtje terecht. Er zijn enkele bekenden zoals de Isfjord en de Sloane’s Premium Dry GinLondon No1 is 4 maal gedistilleerd in kleine batches onder het toeziende oog van Master Distiller Charles Maxwell met behulp van de beste kwaliteit.

De kruidige aroma’s vormen naast de jeneverbes een fluwelen smaak in de mond die iets wat droog heerlijk is met de juiste tonic. Met een elegante textuur en een zachte complexe smaak wordt een smaken explosie teweeg gebracht die onovertroffen is!

Geschiedenis

Londen en Gin zijn sinds de 17e eeuw toen de Engelse troepen de drank tegenkwamen in Nederland. Niet lang daarna steeg het in populariteit en werd het Londen’s eigen ultieme nacht drank. Gedurende de 18e eeuw  was Londen een onverslaanbare handels- centrum waar allerlei verschillende soorten kruiden en pepers werden verkocht en gekocht. Dat is dan ook de reden waarom de Londense Gin snel de meest complexe drank op de markt werd.

Loyaal aan de traditie gebleven, is de London no1 met zijn 12 botanische ingrediënten uitermate zorgvuldig omgegaan. 12 verschillende ingrediënten uit verschillende wereld delen en landen. Zorgvuldig gekozen om hun smaken en kenmerkende eigenschappen die het karakter van London N01 omschrijven.