Glenrothes John Ramsay

70 cl

Glenrothes John Ramsay

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 675,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Kant
Merken Glenrothes
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Glenrothes John Ramsay, is een mooie limited editon uitgaven van Glenrothes. John Ramsay is Malt Master geweeest voor The Glenrothes sinds de vroege jaren 1990, sinds 2009 met pensioen maar eengenie achter de uitzonderliojke kwaliteit van de whiksy met zijn handtekenig op alle veerien labels sinds 2004. Vanwege deze gelegenheid hebben zij John gevraagd om zijn naam te ondertkenen voor de laatste keer, deze whisky is hier het restultaat van! Gerijpt om Amerikaanse eiken sherry vaten varieerend van 1973 tot 1987. Dit is een uniek en sjiek resultaat van vakmanschap, in een mooie houten kist met een lade waar je documentatie terug vindt van dit product en geschiedenis van The Glenrothes met een sjieke lederen cover.

Het merk:

De Glentorhes Distillery is opgericht in 1878 door Wiliam Grant & Co. en tegenwoordig eigendom van Edrington Group.

Film: