The Exiles Irish Gin

70 cl

The Exiles Irish Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 41 %
Merk The Exiles
Herkomst Ierland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een ambachtelijke bloemen gin dat als enige gin is vervaardigd met klaver. De gin heeft verder heerlijke toetsen van rode bessen, bloemen, rode klaver bloemen,
kamperfoelie bloemen,en honing. Een unieke bloemen gin van The Exiles. Deze gin in ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd door de achtste generatie ginmakers wiens familie al ruim driehonderd jaar distilleerd. Op de fles bevindt zich een bijzonder quote en aan de onderkant van de fles staat een mooi blauwe vleugel gespreid. De fles is van onderen smal en loopt breed uit naar boven, een fraaie fles om te zien.

Gewonnen prijzen:

  • GOLD (The Gin Masters 2015, UK)
  • TOP 10 IRELAND FOOD & DRINK (National Geographic, Ireland)
  • SILVER (International Wine & Spirit Competition 2015, UK)
  • SILVER (San Francisco World Spirits Competition 2015, US)
  • SILVER (International Spirits Challenge 2015, UK)