The Bitter Truth Abrikoos

50 cl

The Bitter Truth Abrikoos

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 20 %
Smaak Abrikoos
Kleur Amber
Land Duitsland
Merk The Bitter Truth
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Bitter Truth abrikoos likeuris een lekker zoet likeur gemaakt van het sap van zongerijpte abrikozen uit Klosterneuburg wat van klein dorp is uitgegroed tot een voorstad van Wenen en een abrikoos schnaps gedistilleerd uit dezelfde vrucht. Het is een opmerkelijk fruitige drank die het door zijn beperkte suikergehalte het gehemelte boeit, het is te gebruien in  zowel een klasieke als moderne coctail recepten.