The Belgian Owl Spirit Drink

50 cl

The Belgian Owl Spirit Drink

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
  • Vanaf 6 voor € 38,95 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Belgian Owl
Land Belgie
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 50 cl
Alcohol % 46 %
Type Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Belgian Owl Spirit Drink is een new make heldere whisky spirit die nog niet is gerijpt, direct na openen komt er een aangename aroma van bloemen vrij met een vleugje lente en jasmijn die langzaam overgaat in fruitige en moutige toetsen die worden gemarkeerd door peer en pruim. De smaak is soepel en de heerlijke frisse smaken en aroma's komen heerlijk binnen, hij eindigt met een langt toest van gele citrusvruchten !

De heren van de Belgian Owl hebben met deze spirit een fijn product op de markt. een Non Aged, Barley Raised, non chill filterd, Pot still, Eco Friendly en Coloring Free Spirit Drink.