The Bars Japanese Style Jigger RVS 15 / 45ml

 

The Bars Japanese Style Jigger RVS 15 / 45ml

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie B77
Soort Maatschenker
Merk The Bars
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Bars Jigger ofwel Barmaatje is gemaakt van goed kwaliteit rvs-staal. Onmisbaar voor iedereen die wel eens cocktail maakt of hiermee wil beginnen. De Jigger heeft een maataanduiding aan de buitenzijde van 30 en 45ml en binnenzijde van de Jigger ( kleine inhoud 15, 22,5ml en 30ml en de grote inhoud 37,55 en 45 ml ) de Jigger is voorzien van een mooie rond afgewerkte rand en is gemaakt van RVS voor een lang leven.