Teufelskrauter 50%

70 cl

Teufelskrauter 50%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
  • Vanaf 6 voor € 27,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 50 %
Land Oostenrijk
Merk Tiroler
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Teufelskreuter, ook wel Duivelskruiden genoemd is hels lekker en brand in het glas. Hij is gemaakt van 17 ingrediënten waaronder duizendguldenkruid, drop, kaneel, kruidnagels, alsem en echte Jamaicaanse rum. Daarnaast is hij een beetje gezoet met gele rietsuiker. Een brandend maar zeer lekker likeur!

Vuurritueel

Bepaal zelf de sterkte door de glazen tot aan de rand te vullen en aan te steken met een lucifer! Het oorspronkelijke alcoholpercentage is 50%.

3 min. vuur in het glas = 45 %

5 min. vuur in het glas = 42 %

10 min. vuur in het glas = 33 %

Even uitblazen, af laten koelen en drinken maar!