Tequila 17.02.09 Organic Blanco

70 cl

Tequila 17.02.09 Organic Blanco

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 189,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blanco
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tequila 17.02.09 Organic Blanco is een uitzonderlijk product, gemaakt van 100% Organische blanco agave in Mexico en een verpakking ontworpen in Nederland en geproduceerd in Duitsland. Dit product is in kleine oplagen gemaakt en heeft het certificaat " MEX-BIO-140 en MEX-BIO-670 " wat staat voor een 100% natuurlijk product. Deze Tequilla wordt geproduceerd in zeer beperkte oplage, gebotteld en geexporteerd uit Mexico.

De opvallende aluminium fles is zeker een i-catcher en zal veel stof doen opwaaien bij uw gasten.