Taylor's Vintage Port 2003

75 cl

Taylor's Vintage Port 2003

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 149,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Port Soort Vintage
Alcohol % 20 %
Land Portugal
Merk Taylors
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Taylor's Vintage Port 2003 is gemaakt van een uitzonderlijke opbrengs van dat jaar. Wat begon met een winter die erg nat was, warm weer in eind mei en de eerste twee weken van augustus, mist en intense hitte. Eigenlijk de perfecte omstandigheden voor Vintage Port. Het plukken in September, droog en warm met goede opbrengsten bij alle druivensoorten die zorgen voor evenwicht en complexiteit in de wijnen.

De 2003 Vintage Port is een absolute blockbuster, die volgens Robert Parker, ' hij zal fier overeind staan schouder aan schouder met de beste wijnen ooit gemaakt door Taylor.'

Geschiedenis:

Taylor Fladgate & Yeatman is meer dan drie eeuwen geleden opgericht in 1692 en is onafhankelijk eigendom zijn hele geschiedenis door. Misschien wel de beroemdste van alle Port huizen, Taylor's wordt beschouwd als de benchmark voor Vintage Port en zijn verklaarde jaargangen trekken de hoogste scores en de veilingprijzen. Bekend om hun elegantie en ingetogen kracht, hun levensduur en hun onderscheidende geurige karakter, deze klassieke Vintage Ports zijn samengesteld uit de beste wijnen van de eigen 'quinta' van het bedrijf of de landgoederen.

Taylor's drie beroemde eigenschappen - Vargellas, Terra Feita en Junco - bezetten afzonderlijke geografische locaties. Ieder draagt zijn eigen unieke karakter en dimensie toe aan de subtiele harmonie van het mengsel.

Wat is Vintage Port:

Vintage Port is het beste wat je kunt krijgen, alleen de beste wijnen zijn hier voor gebruikt van alleen uitzonderlijke jaren en afkomstig van de beste wijngaarden. Goed bewaarde vintage ports behoren tot de oudste wijnen van de wereld. Tijdens het rijpen op de fles ontstaat er depot, bij het uitschenken moet je dan ook het laatste beetje zeer zorgvuldig schenken.