Tasting Collection Vodka Tubes

15 cl

Tasting Collection Vodka Tubes

15 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Inhoud 15 cl
Alcohol % Mix
Smaak Neutraal
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie box met een paar heerlijke vodka's om te proeven, deze box bevat 6 tubes die gevuld zijn met diverse vodka's.

Inhoud:

  • Van Hoo
  • Skyy
  • Ketel One
  • Pure Green Organic
  • Ciroc
  • Valt Single Malt

Uitleg smaken:

Van Hoo

Van Hoo Vodka combineert het nieuwe met het oude, door gebruik te maken van traditionele en moderne technieken en methoden komt deze wodka tot stand. Een wodka die 4 maal is gedistilleerd en met behulp van houtskool is gefilterd,voor de distillatie wordt gebruik gemaakt van een combinatie van continu en pot still distillatie. Van Hoo Vodka heeft een vol karakter en een rijke textuur en komt in een eigentijdse fles die gezien mag worden, een originele wodka in een originele fles.

Skyy

Stijlvol vormgegeven en vakkundig geproduceerd, Skyy is sinds 1992 op de markt en richtte zich in eerste instantie op het nachtleven van San Francisco. Men wou een uitzonderlijk zachte wodka creëren die zou voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die er bestonden, met behulp van een innovatief productiesysteem wordt de wodka 4 maal gedistilleerd en driemaal gefiltreerd om vervolgens gebotteld te worden. Skyy is in eigen land, de Verenigde Staten, één van de meest populaire superpremium wodka’s. Een zeer zachte wodka die het best te definiëren is met het woord puurheid.

Ketel One

De wodka die Nederland op de kaart zette, Ketel One wordt in Schiedam geproduceerd de Nolet Distillery en is gedistilleerd van 100% granen. De naam Ketel One refereert naar de originele koperen “Distilleerketel #1”, de wodka wordt uitsluitend in kleine hoeveelheden (batches) tegelijk geproduceerd om de kwaliteit te waarborgen.

Pure Green Organic

Biologisch verantwoord drinken doe je tegenwoordig met Pure Green Organic Vodka, gemaakt van 100% organische granen uit Cognac, Frankrijk en waarbij milieuvriendelijkheid centraal staat door het hele proces van productie tot aan botteling. 

Ciroc

De Ciroc Vodka is een ultra-premium wodka die de uniekheid van het distillatie-proces te vieren. Ciroc Vodka brengt u de fijne smaken van elke cocktail, die gepaard gaan met de zoete complexiteit van de gedistilleerde druiven die de drank een goede aanvulling op de smaak geeft. Een lekkere neus met een vleugje fruitigheid in de achterkant van de keel. Dit effect gaat gepaard met een kleine hoeveelheid van een wodka-geur, die wordt gekenmerkt als een medicinale alcohol geur die wordt omringd door tonen van vanille. Heerlijke vlagen van zoete en fruitige tonen die binnen de mond de smaakpapillen verwennen, en een niet te sterke alcohol-aroma met zich meebrengen

Valt Single Malt

Unieke volle Vodka die de eerste "Single Malt Vodka" ter wereld blijkt te zijn. Door uitmuntende en diverse fijne grondstoffen te gebruiken én op één vat te lageren krijgen zij een unieke single malt distilaat van hoge kwalitet.