Tariquet Blanche 46%

70 cl

Tariquet Blanche 46%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95
  • Vanaf 6 voor € 26,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort / Type Armagnac
Alcohol % 45 %
Land Frankrijk
Merk Tariquet
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

In de 19e eeuw verliet Artaud Pierre Frankrijk, zijn geboorteland. De beste man was opzoek naar werk en belande in de Verenigde Staten. Daar ontmoette hij zijn droom vrouw waarmee hij de zoon Jean Pierre kreeg. In 1912 is keerde hij terug naar Frankrijk en kocht Artoud Pierre het Château de Tariquet gebied in de regio Gascogne. In dit gebied groeid vooral de druifsoort Folle  Blanche.

Chateau de Tariquet maakt drank met alleen de druifsoort Folle Blanche te gebruiken. deze druifsoort is best zeldzaam want het groeit bijna nergens. De druif is erg zuur en het duurt langer dan de meeste druiven voordat deze druif rijpt. Het is al jarenlang de druif die de basis legt voor een goede cognac of armagnac. In september worden de druiven geoogst en gedistilleerd.