Tariquet Bas-Armagnac N°16 52,8%

70 cl

Tariquet Bas-Armagnac N°16 52,8%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 139,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Inhoud 70 cl
Soort / Type Armagnac
Alcohol % 53 %
Land Frankrijk
Merk Tariquet
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tariquet Bas-Armagnac N°16 52,8% is een gelimiteerde uitgaven van 857 geproduceerde flessen. De Bas-Armagnac is zonder vermenging op de fles gegaan en geproduceerd op natuurlijke wijze.

De reputatie van Tariquet past in een frame waar de distilleerders alles uit halen om zo de beste kwaliteit te krijgen. De armagnacs worden gekenmerkt door evenwicht en lengte wat ook de gouden regel is van Armagnac: Het plezier van het delen. Deze filosofie is de rode draad van het merk sinds 1912.

Geschiedenis:

Sedert 1912 de thuisbasis van Helene en Pierre Grassa die hun traditie starten met hun liefde voor mooie Armagnac's. Vandaag de dag zijn twee zonen van Yves die het bedrijf heeft overgenomen de 3e generatie wijnmakers op Domaine du Tariquet. Met bijna 1000 hectare grond worden er witte wijnen van Tariquet en Brandy van Bas-Armagnac geproduceerd op zeer hoog kwaliteitsniveau.

Onderscheiding:

Tariquet Chardonnay 2006 op de Mundus Vini 2007 bekroond met goud en uitgeroepen tot beste witte wijn van het jaar in Europa.