Tabu Dry Mini

4 cl

Tabu Dry Mini

4 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 4 cl
Categorie Mini Flesjes
Verpakking Glas
Type Absinth
Alcohol % 55 %
Land Duitsland
Merk Tabu
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De klassieker van Tabu, de Dry / Yellow variant die het merk bekend maakte in de wereld van absinth. Een zoete absinth die mateloos populair is in Duitsland en in rap tempo marktaandeel in ons land verovert met zijn karakteristieke smaak en zijn zachte prijsje.

We bieden tevens ook een combipack aan waarbij de Tabu Dry wordt vergezeld door 2 varianten; de Red en Classic absinth. Zeker het proberen waard als deze je bevalt!