Vacu Vin Swirling Wijnkaraf

Vacu Vin Swirling Wijnkaraf

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D26
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een opvallen design die niet alleen mooi is om te zien maar ook nog eens funcitoneel is, geef deze karaf een klein duwtje en deze karaf zal ronddraaien maar dat is niet het enige wat gebeurd! Door de beweging van de karaf zal de wijn draaien maar tegelijkertijd walsen. Door het walsen zal de wijn nog beter zuursof opnemen wat op zijn beurt weer een nieuwe dimensie toe voegt aan het drinken van wijn.