SW4 London Dry Gin

70 cl

SW4 London Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 40 %
Merk SW4 Gin
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De soepele en zachte SW4 Gin die bij uitstek geschikt is voor diverse cocktails en uiteraard voor de Tonic. Ooit bedoeld als alternatief naast de tonic gin  om een elegante en meer als een luxe gin de markt te gaan veroveren, een taak die iets te groot leek en werd een kwalitatief hoogwaardige gin van zuivere en zeer fijne graan soorten uit de regio van London. Nooit de hipste of meest gedronken geworden, maar exclusief is het wel degelijk. Als we goed proeven is de smaak wel degelijk zacht en rijk. We bespeuren zelfs een fruitig karaker met veel bloemen en zachte kruiden uit verschillende windstreken.