Studer Anniversary Gin Hearts

35 cl

Studer Anniversary Gin Hearts

35 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 119,50
  • Vanaf 2 voor € 117,95 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35 cl
Alcohol % 40 %
Merk Studer
Herkomst Zwitserland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze Studer cadeaubox bevat de Studer Premium Gin. Het is de perfecte resultaat van goed gemaakte recepten en de hoogste kwaliteit distillatie. Het is geproduceerd volgens een speciale stookproces met behulp van de zuiverste Alpine water uit eigen bron. De gin wordt wereldwijd genoten!
Wat deze cadeaubox van Studer extra bijzonder maakt is dat de fles een inhoud heeft van 350ml. Het is een prachtige fles met shotglazen in de fles!
Aan de onderkant van de fles zit er een kurk dat de opening afsluit voor de shotglazen. Er zitten 4 shotglazen in en twee daarvan hebben een hartje afgebeeld en de
andere twee hebben de cijfer 1 en 4. De 14 staat natuurlijk voor de datum van Valentijnsdag. Een zeer geschikt cadeau voor uw partner!

Geschiedenis:

De Studer familie staat erom bekend dat ze een kwaliteitsproduct willen leveren, dit doen ze door er zorg voor te dragen dat ze continue in ontwikkeling blijven. Dit deed Hans Studer al in 1883, toen hij de grondlegger werd van de mooie distillerderij. Hij ontdekte in Frankrijk dat ze al veel verder waren met het distilleren van verschillende soorten fruit dan in Zwitserland. Hij heeft deze kennis meegenomen terug naar huis en verder ontwikkeld. Niet lang na zijn thuiskomst legde hij de grondstenen voor wat we vandaag de dag kennen als de Studer distilleerderij. Tegenwoordig staan ze bij hun clientele erg bekend om de kwaliteitsproducten die ze leveren. De flessen van Studer zult u in de kast of op de plank vinden van 's werelds meest bekende mensen. Doordat de kennis van generatie op generatie wordt overgedragen kunnen ze hun kwaliteit waarborgen en hopen ze nog heel erg lang deze mooie producten aan u te mogen presenteren.

Verschillende producten van de Studer Familie zijn overladen met gouden awards (meer dan 200 in totaal!)