Strathcolm 12 Years

70 cl

Strathcolm 12 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Strathcolm
Land Schotland
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Strathcolm 12 Year heeft een amber kleur. De neus wordt verwent door florale tonen en volwassen eik met hints van vers gesneden geraniums. Het palet is licht en heeft mooie afgeronde, harmonieuze smaken van vanille en sinaasappel. De afdronk is licht, zacht en duurzaam.

Strathcolm is een Schotse single graan whisky wat wordt gemaakt met behulp van een methode genaamd de Patent Still proces. De meerderheid van de granen die worden gebruikt zijn meestal un-gemout, zoals tarwe graan, mais en rogge samen met een kleine verplichte hoeveelheid gerstemout. De granen worden samen gekookt onder een stoom druk om het omzetten te versnellen in een oplosbaar zetmeel wat klaar is voor vergisting en distillatie in een Patent of Coffey still.

Graan whisky's zijn typisch licht, bloemig met een mild karakter wat resulteert in een meer neutrale smaak dan die van een malt whisky.