Grote Flessen XXL

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Inleiding

Toch wel een sectie waar we erg trots op zijn, het aanbod van grote flessen drank die we hebben. Varierend van een maatje groter tot echte giganten, de inhoud is altijd net zo lekker als het origineel maar er is gewoon een stuk meer van! Voor veel mensen is het hebben van zo een fles een mooie blikvanger om in huis te hebben, of wanneer ze echt fan van een merk zijn dat een 'gewone' fles niet genoeg inhoud bevat.

De flessen zijn meestal echte kunstwerken waarbij de details prachtig naar voren komen, stuk voor stuk flessen die de aandacht op zich vestigen!

Magnum flessen en dergelijke

Het woord "magnum" is Latijn voor een 1,5 liter fles wijn, een fles die 2 keer zo groot is als de standaardinhoud van een fles wijn namelijk 0,75 liter. Bij flessen van 1,5 liter begint het feest echter pas want we hebben enkele gigantische flessen in het assortiment, die gepaard gaan onder de volgende titels;

 • Magnum, 1.5 liter
 • Jeroboam, 3 liter
 • Rehoboam, 4.5 liter
 • Mathusalem 6 liter
 • Salmanazar, 9 liter

Daarnaast hebben we ook nog meer diverse maten die niet precies in dit rijtje passen, zoals de Johnnie Walker Black 2 liter met glazen handgreep erin of de Crystal Head van 1,75 liter

Drankgigant.nl doet zijn naam eer aan door een assortiment aan gigantische flessen. Nergens anders kunt u een assortiment als deze treffen!