Saint James Reserve

70 cl

Saint James Reserve

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 43 %
Soort Bruine Rum
Merk S. James
Herkomst Martinique
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De St. James Reserve is een mix van premium Caribische rum en zijn zorgvuldig geselecteerd door de Master Blender uit de meest prestigieuze Caribische eilanden, thuisbasis van de heerlijke rum. Deze fijne blend wordt langzaam gerijpt in eiken vaten om zijn elegantie en delicate aroma's te verwerven. Het resultaat is de St. James Premium Caribbean Rum Reserve, de ultieme uiting van de Master Blender waarvan het merk al bekend is sinds 1765.