St. Bernardus Extra 4

30 cl

St. Bernardus Extra 4

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,79
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,69 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 30 cl
Land Belgie
Brouwerij St. Bernardus
Type Bier Abdij
Alcohol % 4,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

St. Bernardus Extra 4 is een bleek-goudkeurig bier met maar 4,8%, dit bier brengt ons terug naar de oorsprong. De Bernardus Extra 4 is het oudste bier wat de brouwerij maakt. Dit bier vindt zijn oorsprong bij de paters, om helder van geest te blijven rijdens arbijd en gebed werdt dit bier uitsluitend gebrouwen voor de paters.

In de 70er jaren raakte het bier uit de mode en is de productie van de Extra 4 stopgezet, tot nu !

We kunnen weer genieten van dit heerlijke biertje op hoge gisting, met hergist op de fles. Het is een bier boordevol smaken met een eigen karakter, gebrouwen met meer hop dan gebruikelijk voor de andere bieren van de Brouwerij St. Bernardus.