St Bernardus Cadeaupakket

200 cl

St Bernardus Cadeaupakket

200 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Excl. € 0,60 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 200 cl
Land Belgie
Brouwerij St. Bernardus
Alcohol % 10,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

 Een mooi cadeaupakket van St.Bernardus!

Inhoud:

  • 2x St.Bernardus Prior 8
  • 2x St.Bernardus Abt 12
  • 2x St.Bernardus Tripel 
  • 2x St.Bernardus Bierglas
 
St.Bernardus Prior 8:
St. Bernardus Prior is een Abdijbier soort en gebrouwen in brouwerij St. Bernardus. Heeft een fruitige moutige volle smaak en een robijn paarse kleur. Met een alcoholpercentage van 8% per volume heeft dit biertje een zoetige en bittere nasmaak.
 
St.Bernardus Abt 12:
St. Bernardus Abt 12 is een Abdijbier soort en gebrouwen in brouwerij St. Bernardus. Heeft een donkere kleur en een hoge gisting. Met een alcoholpercentage van 10,5% per volume een zeer zachte volmondige smaak en een fruitige aroma.
 
St. Bernardus Tripel:
Deze St. Bernardus is een Tripel Abdijbier en is gebrouwen in brouwerij St. Bernardus. Heeft een bloemige en fruitige smaak waarbij de zoete en bittere smaak in evenwicht blijven. Met een alcoholpercentage van 7,5% blijft deze tripel je bij tot het bittere eind.