Square Mile London Dry Gin OP=OP

70 cl

Square Mile London Dry Gin OP=OP

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 54,50
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 47 %
Merk Square Mile
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Square Mile London Dry Gin is een mooi heldere gin met een aroma van hout, aardse tinten en heerlijke verse koriander. Deze gin is tot stand gekomen door de jeneverbes en natuurlijk andere ingrediënten, zoals: koriander, lis wortel, engelwortel, zoethout, verse jus en citroen.

Met smaken van romige citrus, eucalyptus en rijke jenever. De nasmaak van verse koriander laat een lang slepende smaak van zwarte peper en de jeneverbes achter. Hest best te koud met veel ijs en het is ook uitstekend in een martini.