Springbank 13 Years Green

70 cl

Springbank 13 Years Green

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Springbank
Land Schotland
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Streek Campbeltown
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een speciale 13 jaar oude malt die volledig gedistilleerd is met uitsluitend organic barley, zowel het etiket als de doos zijn groen uitgevoerd en beperkt verkrijgbaar. De zachte geur van lichte rook en zilt geven de malt whisky een robuste smaak, naast de zoutige smaak en de zoete touch erg welkom. De whisky blijft lang hangen en doen er lang van genieten. 

De Springbank distilleerderij ligt in het centrum van de plaats Campbeltown, dat ligt in de Zuidelijke windrichting van het schiereiland genaamd '' Mull of Kinytre ''. Volgens de traditionele verhalen betekend Springback ''oever van de bron'' en bouwde Archibald Mitchell in 1828 de Springbank distilleerderij. De inrichting van de Springbank distilleerderij is weinig veranderd sinds de oprichting van het bedrijf. De Springbank 2001 Vintage is een nieuwere variant van de 1997 serie die een aantal jaren eerder werd gebotteld. Deze variant van de Springbank seri is gerijpt in kleine vaten die geselecteerd waren door Frank Mc. Hardy en Distillery Manager Stuart Robertson, die samen voor een aantal zeer klassieke dranken hebben gezocht d.m.v. hun samenwerkingen