Spey 12 Years Single Malt Whisky

70 cl

Spey 12 Years Single Malt Whisky

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Spey
Land Schotland
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Spey 12 Years Single Malt Whisky is een merkk van Harvey's of Edinburg en wordt voornamelijk verkocht in Taiwan, maar wij zouden Drankgigant.nl niet zijn als wij onze handen er niet op zouden kunnen leggen dus nu ook in Nederland verkrijgbaar. Deze 12 jaar oude Single Malt is in gelimiteerde oplage gemaakt. deze klassieke Speyside malt heeft mogen rijpen op bourbon vaten waarna hij heeft mogen rusten op nieuwe eieken vaten voor een periode van 6 maanden. Van deze whisky zijn er maar 8.000 gebotteld en elke fles is genummerd. Het is een mooie diep amber kleurige whsiky met een houten sherry boeket met in de smaak sherry notities. De afwerking heeft een sterk aanhoudend aroma en een subtiel sherry aroma.

Leuk om te weten:

Tenne betekend " Tawny " in Gealisch

Film: