Spencer Trappist Ale

75 cl

Spencer Trappist Ale

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,50
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij Spencer
Type Bier Abdij, Trappist, Tripel
Alcohol % 6,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Spencer Amerikaans Trappisten bier, het 10e trappisten bier in de wereld. Spencer is een volle, goud gekleurd bier met fruitige accenten, een droge afdronk en lichte hop bitterheid. Het bier is ongefilterd en ongepasteuriseerde, het behoud van levende gisten die van nature carbonaten het bier in de fles en vat en draagt bij aan het bier smaak en aroma.

Er word vaak gedacht dat trappistenbier hetzelfde is als abdijbier; dat is niet zo. Het verschil zit hem namelijk in drie dingen:

1. Trappistenbier moet binnen de muren van de abdij, of in de buurt van de abdij worden geproduceerd

2. Het bier moet worden gebrouwen onder toezicht van de kloostergemeenschap

3. De opbrengsten van de verkoop van het bier moeten in de eerste plaats worden gebruikt voor het levensonderhoud van de monniken en het onderhoud van het     klooster. Hetgeen dat overblijft moet worden besteed aan sociale netwerken

Zo is een trappist dus een abdijbier, maar niet elk abdijbier een trappistenbier.