Spelt Jonge Jenever

70 cl

Spelt Jonge Jenever

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk De kluizenaar van Vilsteren
Soort / Type Jonge Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Spelt Jonge Jenver is gemaakt van her oer graan spelt, dit oergraan is een graan die op arme grond kan groeien. Ongeveer 2500 jaar voor Christus werd dit graan al verbouwd en beschreven als heel goed voor de mens. Deze Spelt genever van ‘ de Kluizenaar van Vilsteren ’ matig zoet in de smaak met hinten van zoethoud en mout, de nasmaak van deze jenever is redelijk zoet te noemen.

Voor mensen die een granen allergie hebben is Spelt een goede vervanger, zo kennen we niet alleen spelt brood, maar nu ook spelt jenever en spelt wodka!