Crystal Special Doomed Skull Shotglas

5 cl

Crystal Special Doomed Skull Shotglas

5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X7
Inhoud 5 cl
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Special Skull Shot glas is een erg stevig en design shot glaasje van hard plastic !

Leeg zien de shotjes er al mooi uit maar ze komen het best tot hun rechts als ze gevuld zijn. Schenk je favoriete drankje in het glas en zie de schedel tot leven komen met prachtige, felle kleuren. Een spektakel voor het oog!

Note :deze shotglazen zijn hittebestendig en dus tevens geschikt voor warme shotjes, zoals de B-52

 

Deze glazen zijn van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden  onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang mee en zijn uitstekend stapelbaar en hygiënisch wasbaar.


Inhoud

hoogte

breedte

Diameter bovenkant

Diameter onderkant

Lengte handvat

Diameter voetstuk

Lengte steel

 5 cl

 4,8 cm

 6,9 cm

 5,5 cm

 x

x

 x

Producten met deze classificatie zijn vervaardigd uit de grondstof Polystyreen, wat betekent dat deze producten bij normaal gebruik breukbestendig zijn. Indien ze op een harde ondergrond vallen kunnen deze glazen breken.