Southern Comfort Glas

20 cl

Southern Comfort Glas

20 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie F67
Inhoud 20 cl
Land Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dit Southern Comfort Glas is een dik en stevig glas. Het glas is bedrukt aan de voorkant met een logo van Southern Comfort. Het beschikt ook over 2 maatstrepen, 2cl en 4cl. Aan de onderkant van het glas zit een verdikte bodem waar drie keer de tekst ''Whatever's Comfortable'' is in gegraveerd. Het glas heeft een inhoud van 20cl, een hoogte van ongeveer 10cm en een diameter van ongeveer 8cm