Sourz Orange

70 cl

Sourz Orange

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 15 %
Smaak Sinaasappel
Kleur Oranje
Land Verenigd Koninkrijk
Merk Sourz
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De allernieuwste likeur van Sourz is Orange, geniaal gevonden al zeggen we het zelf. De Sourz Orange is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld, het merk groeit dan ook ontzettend rap in ons land. In 18 maanden tijd is Sourz gegroeid tot een graag geziene gast in vele kroegen en clubs het hele land door, deze Orange zal zich vanaf nu bij dit gezelschap mogen voegen.

De levendige oranje kleur springt eruit en schreeuwt om geproefd te worden, sensationele smaak van sinaasappelen met een zuur randje vullen je mond. Een gevaarlijk lekker drankje dat de harten van liefhebbers in rap tempo zal veroveren verwachten we!

Perfect voor feestdagen als Koningsdag en het EK natuurlijk dit drankje, een echt Oranje drankje om goed in de stemming te komen!

Let op !!   OP = OP