Soberano

100 cl

Soberano

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50
  • Vanaf 6 voor € 16,99 per stuk
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 36 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Spanje
Merk Soberano
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Volle amberkleur met betoverende aroma’s en smaken, de Spaanse Soberano is een zoete brandy met een zacht textuur en tegelijkertijd een vol karakter. Intense aroma’s vullen de kamer bij opening van de fles, aroma;s van eikenhout en geroosterde note.

Tip van onze kant, serveer een Soberano in een breed glas vol met ijs en met een schijfje citroen, eventueel met een ‘zacht’ drankje om mee te mixen.